Názov GABA dostal podľa kyseliny gama-amino-maslovej kyseliny, ktorú čaj vo vysokom množstve obsahuje. GABA čaj sa spracováva nezvyčajným spôsobom, vo vákue, do ktorého sa vlhké čajové lístky vkladajú 7x počas 32 hodín.
Čaj typu GABA má výrazne dobrý vplyv na zdravie človeka. Odporúča sa piť ak chceme:
• zlepšiť činnosť mozgu (napr. aj pri epilepsii)
• znižovať nebezpečenstvo vzniku rakoviny
• znížiť hladinu cholesterolu
• znížiť krvný tlak
• posilniť imunitu
• zlepšiť fyzickú a psychickú kondíciu
• zlepšiť kvalitu spánku
• redukovať stres, frustráciu a depresiu
• spomaliť proces starnutia
Zloženie: 100% Camellia Sinensis, Yabukita
Krajina pôvodu: Japonsko
Area: Miyazaki
Kvalita: Bio/ Organic
Príprava čaju: 1 nálev/ 5 – 6 g na 0,5 L vody. Teplota vody 70 - 80 °C, lúhovať 3 - 5 minút.
Viacnálev (3 – 4): 7 – 8 g, 75°C voda, 2dcl, 1 min a postupne viac.
Hmotnosť: 50 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.